Segon concert del cicle De Gust. Aquest dimecres dia 13, Ran Ran Ran, a la terrassa del Portal 22.

General

Continua el cicle de concerts de petit format al Portal 22. Aquest dimecres dia 13 de Juliol, Ran Ran Ran.

Duo barceloní format per Ferran Baucells i Jordi Farreras que acaba d’estrenar-se amb un àlbum de folk desmanegat, pop lo-fi i melodies delicades. La banda ja va començar a donar que parlar amb tres maquetes on proposaven una audaç barreja de folk i electrònica, però ha estat aquest disc produït per Arnau Vallvè, bateria de Manel, el que ha situat Ran Ran Ran i, especialment a Baucells, en una posició privilegiada dins d’aquest folk català que sap mirar a l’americana sense perdre senyes d’identitat ni profunditat lírica.

Ferran Baucells és capaç de ser obscur, ara lluminós, capaç d’atrapar-te en un viatge pel seu paisatge mitificat dels comalats.

El projecte ha anat creixent poc a poc, sense pressa, estirant sorolls de l’ipad i amb Jordi Farreres donant el contrapunt rítmic amb kits de percussió inversemblants o els objectes més diversos. I amb amics improvisats sumant-se a cada concert, segons demanés l’ocasió, per obrir els temes i donar-los nova vida.

Les enigmàtiques cançons de Ran Ran Ran representen un món extrem de contrastos. Frenètics ritmes pop que conviuen amb paisatges crepusculars, escenes de malaltia, moments d’enyor, paisatges sonors inquietants. O d’altres que senzillament revelen el petit plaer d’escriure i enregistrar cançons a casa.

Avui tenim el plaer de gaudir en un sol disc tot l’univers musical de Ran Ran Ran, un compendi d’enregistraments capturats en diferents moments i espais. 15 moments, 15 cançons que presenten totes les cartes del món sonor i vital de Ran Ran Ran.

Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.