Nits de Sopar i Música a Masia Sagués. Demà divendres, Apel·les Carod en directe.

General

La proposta enogastromusical compta amb la participació de prestigiosos cellers de la D.O. Conca de Barberà.

El cicle Nits de Sopar i Música és una de les ofertes més originals i atractives per aquest estiu en l’àmbit de la restauració a les comarques tarragonines. En la primera nit enogastromusical a la Masia, la música de Marc Parrot maridarà amb plats elaborats amb productes de proximitat i amb vins del Celler Vega Aixalà, de la D.O. Conca de Barberà.

Les III Nits de Sopar i Música són una iniciativa de la Masia Sagués, amb la col.laboració dels cellers Vega Aixalà, Rosa Maria Torres, i Clos de Peguera.

Demà divendres, el violinista cambrilenc presenta el seu últim projecte, un trio poc convencional de batería –Josep Cordobés–, contrabaix –Manel Fortià– i violí –Apel.les Carod–. Partint tant de composicions pròpies com de repertori de la tradició jazzística, el trio explora les possbilitats que ofereix el petit format, en el qual l’espontaneïtat i al intereacció són fonamentals. El resultat és una música tant lírica i subtil com intensa i arriscada, plena d’improvització i comunicació i amb una sonoritat molt particular.

Violinista de Jazz i compositor, inicià estudis de violí de ben petit a Cambrils i ara mateix es troba a Nova York ampliant estudis al The New School for Jazz and Contemporanny Music amb una beca de la mateixa institució. Ha estudiat a l’Aula de Música Moderna i Jazz, al Conservatori del Liceu, a l’ESMUC, convertint-se en el primer graduat de violí-jazz de tot l’estat, i l’any 2013 a la Karol Szymanowski Academy of Music de Katowice, Polònia (Erasmus).

Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.