El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya acollirà a l’abril unes jornades sobre el vehicle elèctric

General

cotxelectric (1)

Les jornades “Som Elèctrics?” volen apropar la realitat del vehicle elèctric als estudiants, les empreses i el públic general.

S’oferiran sessions informatives, tant a nivell tècnic i empresarial com per al públic general, així com una mostra de cotxes elèctric actuals i una exposició històrica de vehicles i components relacionats amb aquest sistema de transport.

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitzarà la setmana de l’11 al 17 d’abril les jornades “Som Elèctrics?”, que tenen per objectiu apropar la realitat del vehicle elèctric als estudiants, les empreses, administracions públiques i el públic general. Les jornades, organitzades pel mNACTEC, amb una idea original de Sol Roig i la supervisió tècnica de BioQuat, compten amb la col·laboració de Grups de Gestors Energètics de Catalunya i de l’Institut Català d’Energia i amb el suport de l’empresa Circontrol i d’altres companyies líders del sector energètic i de l’automòbil. És previst que les inscripcions per a les jornades s’obrin el proper mes de febrer al web del mNACTEC.
Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.