Ja és aquí el nou disc de Buhos “La gran vida”i a Hit103 hem parlat amb Guillem Solé (veu i lletrista de Buhos).

General

Els de Calafell estan imparables! “La gran vida” és el nou disc de Buhos, i surt a la venda demà divendres.

El primer senzill del disc, “Volcans”, serà per tercera setmana consecutiva “Hit de Hit” a Hit 103. Mai un senzill havia arribat a estar tres setmanes com a número 1, novetat destacada de la setmana. Només Ed Sheeran amb “Perfect” i “Calway Girl”, havia acumulat dues setmanes consecutives al capdamunt de la nostra llista.

El clip de “Volcans”, i l’avançament del nou disc, ja ha arribat a les 400 mil visites en menys d’un mes de la seva publicació, una sortida amb molts pocs precedents dins la música catalana.

Felicitats Buhos!

REcorda que també te’l pots descarregar GRATIS a la seva web buhosrock.com

A Hit103 hem parlat amb Guillem Solé dels Buhos i li hem preguntat sobre aquest nou disc. Pots escoltar-ho als nostres podcasts.

 

“Una de les criatures vivents més sovint definida per l’onomatopeia del seu cant és el mussol. Només cal pronunciar amb veu aguda el seu nom en diverses llengües del món per adonar-nos-en: uhu, hibou, owl, búho… Ja fa temps que la música de Buhos fa udolar un munt de criatures nocturnes i diürnes que en segueixen les rítmiques melodies.

Ara els de Calafell ens proposen donar-nos la gran vida, en un nou disc espurnejant com els volcans que escalfa l’hivern perquè l’estiu és llibertat. Sentir-li dir al Guillem Solé que tu i jo som aire te’n fa sentir còmplice lluitant al seu costat a la darrera colònia contra la trama dels còmplices del mal. Escoltar-lo mentre els nostres tambors percudeixen com la bala del temps és el més semblant a donar-se un festí per les escales fins al cel. Vámonos pa’l festi que ens hi espera “La gran vida”.
Màrius Serra.

 

 

 

Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.