Amazon continua re-inventant les costums de consum dels seus clients, pagar amb un Selfie l’última ocurrència del gegant de la venda on-line que a proposat patentar

General

La companyia ha presentat una sol·licitud per patentar un mètode de pagament que verifica la compra amb el reconeixement facial.

Amazon vol posar a fi a les contrasenyes. El gegant del comerç electrònic aposta per implementar un nou sistema de pagament que permeti als seus clients confirmar les compres a través d’una ‘selfie’.  L’empresa considera que les contrasenyes no només són insegures sinó que no són gens còmodes per a l’usuari. És per això que proposa un sistema de reconeixement facial que permeti pagar de forma ràpida i segura.

Segons explica la  sol·licitud de la patent, registrada fa mesos, l’usuari només s’hauria de col·locar davant la càmera i fer un gest distintiu, com per exemple picar l’ullet, perquè el sistema pugui reconèixer que es tracta d’un ser humà viu. Quelcom que diferencia aquesta pràctica d’altres mètodes que només requereixen una foto, els quals “poden ser falsejats aguantant una foto de l’usuari davant de la càmera”, expliquen.

Patent pagament

Tagged

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.